Formularen Sender Ikke Noget

Hvis du ikke modtager noget fra kontaktformularen, så har du i langt de fleste tilfælde ikke indtastet nogen emailadresse, som den skal sende beskederne til. Alle beskeder sendt indtil du gør dette er desværre gået tabt.

Klik på Formularindstillinger-ikonet ud for kontaktformularen.

Indtast den/de emailadresse(r), som formularen skal sende til.

TIP. Formularen kan sende mails til flere modtagere ved at adskille emailadresserne med et semi-kolon (mail@eksempel.dk;info@eksempel.dk).

Indtast beskeden, som vises efter slutbrugeren har udfyldt sine oplysninger og trykker Send.

Gem ændringerne.

Udgiv hjemmesiden.

Kontaktformular Sender Stadig Ikke Noget.

Hvis du ikke modtager mails fra formularen, skal du først og fremmest tjekke at du har fået stavet emailadressen korrekt.

Husk at tjekke i Spam, Sociale, Promoveringer, Andre, osv.