Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som giver dig flere moderne muligheder for at linke til filer. Du kan endda indlejre en fil, så man kan vise den direkte som en del af hjemmesidens indhold. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Du markerer et eller flere ord i det pågældende tekst-afsnit og klikker på ikonet for link.

Derefter vælger du om du vil linke til et andet websted, en side på din hjemmeside eller måske en fil eller billede i dit fil-bibliotek.

Hvis det er et eksternt link, skal du i feltet URL, skrive hvor du vil linke til. Uanset om det er en hjemmeside, mailadresse eller telefonnummer.

Du skal også vælge om linket skal åbne i et nyt vindue eller om det skal åbne i samme vindue. Typisk åbner filer/billeder og andre websteder i et nyt vindue og hvis du linker til en intern side på din hjemmeside åbner den i samme.

Link til Fil

Du kan linke til video, musik, word, excel, PDF og andre fil-typer.

Man bør primært anvende pdf-filer til hjemmeside.

Vi kan desværre ikke tillade alle fil-typer og har man store filer, kan det være en fordel at benytte eksempelvis Google Drive eller andre udbydere der gratis hoster store filer.