Generelt om Email- og Telefonlinks.

Når man trykker på denne type links, så åbner din computer eller telefon et postprogram eller ringer til nummeret. Du bør bruge funktionen sammen med elementtypen Sociale Ikoner, så man kan trykke på et telefonikon.

Denne type links kræver, at slutbrugeren har en applikation installeret, som kan foretage en handling. Hvis ikke, så kan man ikke sende emails eller ringe til dig. Af denne årsag anbefaler vi, at du indsætter en Kontaktformular, så man altid kan komme i kontakt med dig.

Link til Email.

Klik på en knap eller et socialt ikon og vælg Link til... > Mail.

Herefter indtaster du din emailadresse.

Gem og Udgiv hjemmesiden.

Link til Telefonnummer.

Klik på en knap eller et socialt ikon og vælg Link til... > Telefon.

Indtast telefonnummeret med landekode.

Gem og Udgiv hjemmesiden.

TIP. Du kan have parenteser, mellemrum, bindestreger og punktummer med i telefonnummeret, fx +45.12345678 eller +1-(555)-555-1234, hvis du har lyst til det.