Hvordan indsættes et link?

Du kan linke fra alle elementer på din side. Du kan vælge at lave links på din hjemmeside, hvis du fx ønsker at linke til et andet websted eller en onlinefil.

Klik blot på det element, du ønsker at linke fra, og vælg Link til....

Du vil nu blive præsenteret for en række valgmuligheder.

(Intern) Side.

Når du vil linke til en intern side på din hjemmeside, så skal du benytte denne knap.
Alle de interne sider ligger i dit Sideoverblik.

TIP. Hvis du linker til interne sider på din hjemmeside, så opdateres links automatisk, hvis du omdøber siderne. Eventuelle knapper skal dog omdøbes, men de vil stadig linke korrekt.

Eksternt Link.

Når du vil linke til en hjemmeside eller en fil, som ikke befinder sig på din hjemmeside, så skal du bruge valgmuligheden Eksternt Link.

Eksternt Link: Indtast det i formatet https://eksempel.dk/
I Nyt Vindue: Åbner linket i nyt vindue, når man klikker på det med musen
Nofollow (Avanceret): Fortæller Google, o.a., at det eksterne link ikke promoverer den eksterne hjemmeside ( Læs mere om nofollow her).

Rul Til... (Ankerlinks).

Hvis du ved tryk på en knap vil scrolle til et specifikt sted på din hjemmeside (fx onepagers), så brug Rul Til.

Ankerlinks virker ikke på tværs af sider.

Lightbox (kun fra Galleri).

Lightbox betyder, at billedet forstørres og åbner i fuldskærmstilstand ved klik på billedet. Dette er aktiveret som standard i gallerier.

Lightbox-valgmuligheden dukker kun op, hvis du linker fra et billede eller galleri.