Link fra Knap / Menupunkt

Ønsker du at linke til en side på din egen hjemmeside, anbefaler vi, at man indsætter en knap i stedet for at linke fra tekst. Denne anbefaling skyldes, at det kan være svært at ramme tekst med fingrene på en mobiltelefon, imens det er meget lettere at trykke på en knap.

Klik på den knap eller menupunkt, du allerede har indsat.

Vælg Link Til....

Vælg nu linktypen i oversigten. Valgmulighederne står beskrevet her.

Hvis du vil ændre knappens udseende, så læs mere om styling af knapper.

Call-to-Action

Mange vælger også at indsætte en Call to Action / Opfordring til Handling-sektion på deres side i stedet for en knap. Denne sektionstype er specifikt designet til at skabe blikfang, og vække brugerens lyst til at klikke på knappen med en flot baggrund og tekst: