Du giver en anden person adgang til din bruger med sit eget unikke sæt loginoplysninger, så du ikke skal dele din egen adgangskode med andre.

Profilen får adgang til alle hjemmesider på din bruger — du kan ikke give adgang til udvalgte hjemmesider
Du kan selv vælge, om profilen skal have adgang til fx kun at betale regninger (fx foreningens kasserer).

For at oprette en kontakt eller underkonto, skal du starte med at klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne inde på MIT BRICKSITE, og vælge Kontakter/Underkonto.

Indtast kontaktoplysninger på den ekstra bruger.

Hvis personen, du giver adgang til, allerede har en almindelig bruger ved Bricksite; så skal du indtaste en anden emailadresse til kontaktprofilen, end vedkommende er oprettet på sin egen bruger.
Husk at få markeret med flueben i feltet Aktiver Underkonto — ellers virker den ekstra bruger ikke.

Du præsenteres nu for en masse brugertilladelser til det nye brugerlogin, som du giver loginprofilen adgang til. Udfyld de relevante tilladelser med flueben i boksene.

Hvis du fx opretter en kasserer, så sæt mindst flueben ud for følgende (eller blot marker alt):
Vis produkter og tilføjelser
Se og accepter tilbud
Vis og håndter partnerkonto
Vis domæner
Vis & Betal fakturaer

Udfyld en stærk adgangskode, som du deler med personen, du giver adgang.

Under Emailpræferencer udfylder du de emailskrivelser, som Bricksite skal sende til vedkommende.

Hvis du fx opretter en kasserer, så sæt mindst flueben ud for følgende (eller marker alt), så kassereren får besked, når hver type produkt skal betales eller udløber.
Produkt-emails
Domæne-emails
Faktura-emails

Husk at gemme ændringerne nederst på siden, når du er tilfreds.

Test, at det virker at logge ind med de nye oplysninger på www.bricksite.dk.