Under "Design" >>> "Titel/logo" har du muligheden for ændring af logo.

Logo-filen erstatter den valgte tekst i logo-feltet.

Det er vigtigt at du tilpasser dit logo eller topbanner inden du uploader. Hver skabelon har forskellig plads til logoet. Nogle skabeloner har hele bredden, mens andre kun har et felt til venstre. Eksemplet herunder bruger kun et lille felt.

Målene står i modulet, når du redigerer og er angivet i Pixel. Det er vigtigt at du læser den info der står i modulet.

Du klikker på ikonet for "rediger afsnit" i logofeltet på hjemmesiden.

Klik på fanebladet "logo-fil"

Klik på "vælg arkiv" og find den tilpassede fil/billede på din computer.

Filen må maksimalt fylde 50 kb og bør være filtypen png eller jpg-fil.

Hvis du tidligere har haft aktiveret logo-modulet, kan det i sjældne tilfælde blive nødvendigt at deaktivere dette i brugen af designstudio.

For at deaktivere logo-modulet, skal du gå til "Design din hjemmeside".

Du deaktiverer modulet under "Indstillinger", ved at markere i "Deaktivér logo-modul".

Hvis du ønsker at aktivere modulet igen, fjerner du blot markeringen.