Classic er et udgået produkt og er lukket for kundetilgang. Der udvikles ikke ny funktionalitet til eksisterende kunder i Classic.

Opgrader

Ønsker du at skifte til Bricksite II, så kontakt Kundeservice via chatten nederst til højre. Så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Fordele ved at skifte til Bricksite II
Classic er ikke tilpasset til visning på moderne smartphones og tablets. Det er Bricksite II.
Classic har begrænset plads til at uploade billeder. Bricksite II har som standard ubegrænset plads til alle dine billeder.
Classic anvender gamle teknologier, fx Adobe Flash Player. Bricksite II anvender kun de nyeste teknologier.