Classic er et udgået produkt. Vi har derfor ikke åbent for nyoprettelser i Classic, og vi udvikler ikke længere nye funktioner til Classic. Vi sletter naturligvis ikke din/e eksisterende hjemmeside/r i Classic.

Opret dig i det nye Bricksite II på bricksite.dk.

Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder, der er.

Vi udvikler ikke længere på Classic, og derfor vil du som Classic-kunde opleve, at teknologien overhaler modulerne, senest med udfasningen af Adobe Flash Player, som moderne enheder ikke understøtter (fx Google Chrome og iPad)

Hvis den dag kommer, at Classic lukkes ned, så vil du få besked i god tid, således at du kan nå at finde en ny løsning.