Vi har pt. ingen planer om at lukke ned for Classic hjemmesiderne. Vi har dog ikke åbent for nyoprettelser.

I en fremstormende teknologisk verden kan vi slet ikke se så langt frem.

I forhold til Bricksite Classic, så kan der ske to ting, eller en kombination af begge:

Brugerbasen bliver så lille, at det ikke længere giver mening at drifte;
Teknologien løber fra Bricksite Classic, således at en gammel hjemmeside i systemet ikke længere ville kunne vises i en moderne browser.

Når det så er sagt, så skal du ikke 'stresse' over i en anden løsning.

Hvis den dag kommer, at Classic lukkes ned, så vil du få besked i god tid, således at du kan nå at finde en ny løsning.