Hvad er et Alias?

Et alias er en alternativ emailadresse, som videresender til din rigtige emailadresse. Du har måske et ønske om, at have flere emailadresser, som du kan dele med dine kunder, men du orker ikke at administrere alle de indbakker. mailadressen og dens aliasser deles om de samme mapper (indbakke, sendte, osv.), og deles om den samme plads (5 GB).

Du får 1000 gratis permanente aliasser og et ubegrænset antal lyn-aliasser (en såkaldt disposable engangsadresse).

EKSEMPEL I. Dette kan være smart, hvis man fx har både mail@eksempel.dk og info@eksempel.dk og gerne vil slippe for at tjekke sine emails to steder. Med et alias, så bliver alle emails fra aliasset info@eksempel.dk automatisk videresendt til hovedadressen mail@eksempel.dk.

Disposable Emailadresse

Hvis du har brug for et lynhurtigt alias, som du kun skal bruge til én bestemt ting, fx hvis du skal tilmelde dig en konkurrence, som du ikke er interesseret i at modtage spam fra, så kan du blot skrive et plus ( + ) efter din almindelige emailadresse efterfulgt af en beskrivelse.

EKSEMPEL II. Fx kunne du skrive mail+spamfrakonkurrence@eksempel.dk og så havner emails sendt dertil automatisk i din almindelige indbakke ved mail@eksempel.dk.

Opret et Permanent Alias

Sommetider er det ikke nok med et engangsalias. Har du brug for et mere permanent et af slagsen, så se her.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Klik på fanen Email.

Tryk nu på Indstillinger ud for det korrekte domæne.

Scroll ned på siden og vælg Opret Alias.

Tast navnet på aliasset, og hvilken email aliasset skal videresende til.

Gem dine ændringer. Det virker med det samme.

TIP. Du kan logge ind på webmail med dit alias med samme adgangskode som hovedemailen.