Apple Mail (macOS)

Åben Apple Mail og klik på MailTilføj Konto i menulinjen.

Vælg Anden Mailkonto.

Indtast dine loginoplysninger til din professionelle emailadresse.

Du får nu et nyt vindue. Her udfylder du med dine informationer som angivet.

Vælg i det næste vindue, hvilke ting du ønsker at synkronisere.

Apple Mail (iOS)

Gå til IndstillingerKonti & Adgangskoder.

Tryk på Tilføj kontoTilføj Emailkonto.

Vælg Anden.

Udfyld dine informationer fra Bricksite og tryk på Næste.

Hvis du bliver bedt om at vælge IMAP/POP i toppen af skærmen, så vælg IMAP.

Indtast dine oplysninger og adgangskode til din email ved Bricksite og tryk på Næste.

Vælg, hvad du vil synkronisere og derefter tryk på Arkivér.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 med SSL/TLS.
Udgående: Port 587 med SSL/TLS.

Apple Mail vil gerne have hak i SSL/TLS, selvom det ikke har nogen effekt med den usikre opsætning.