Bluemail (Android, iOS).

Tryk på Tilføj En Anden Konto.

Tryk på Other Email.

Indtast dine oplysninger fra Bricksite, og sæt hak i Automatisk.

BEMÆRK. Indstillingen Automatisk kræver, at domænet er indstillet korrekt, så hvis den melder om fejl, så skriv til vores kundeservice.

Skriv dit navn og en beskrivelse og afslut med Færdig.

Klik på Færdig igen i det næste vindue uden at ændre indstillingen Skub / Push.

Bluemail (Windows, macOS)

Bluemail har også en applikation til Windows og macOS. Her skal du blot anvende samme fremgangsmåde.