Bluemail (Android, iOS).

Tryk på Tilføj En Anden Konto.

Tryk på Anden Email.

Indtast dine oplysninger fra Bricksite, og sæt hak i Automatisk.

Hvis automatisk virker, så spring til Trin 8. Ellers fortsæt med manuel opsætning herunder.

Vælg IMAP og indtast følgende indstillinger.

IMAP–server. mail.hostedemail.com.
Sikkerhed. Den sikreste mulighed er SSL/TLS (check certificate), og ellers vælg SSL/TLS.
Autentificering. PLAIN.
Port. 993.

Tryk nu på Næste og indtast følgende indstillinger.

SMTP–server. mail.hostedemail.com.
Sikkerhed. Den sikreste mulighed er SSL/TLS (check certificate), og ellers vælg SSL/TLS.
Port. 465.
Sæt hak ud for Require sign-in.
Autentificering. AUTOMATIC.

Tryk på Næste og afvent.

Skriv dit navn og en beskrivelse og Fortsæt.

Instant Push Settings ændrer du til Push, hvis den ikke allerede står der som standard.

Klik på Færdig nederst i vinduet.

Bluemail (Windows, macOS)

Bluemail har også en applikation til Windows og macOS. Her skal du blot anvende samme fremgangsmåde.