Vejledninger.

Apple Mail (macOS, iOS).
Bluemail (alle platforme).
Gmail (alle platforme).
Outlook (alle platforme).
Thunderbird (alle platforme).
Windows Mail (Windows 10).

Generel Opsætning (IMAP).

Hvis du vil sende/modtage sikker mail, så skal du anvende de sikrede porte 993 (indgående) og 465 (udgående). Bemærk, at det kan være et lovkrav, når du er dataansvarlig og sender følsom persondata over email.

Type: Vælg IMAP.

Server (Ind- og Udgående): mail.hostedemail.com (ikke dit eget domæne).

Indgående Port (IMAP): Port 993 (sikker mail, flueben i SSL/TLS), eller port 143 (ingen sikkerhed).

Udgående Port (SMTP): Port 465 (sikker mail, flueben i SSL/TLS), eller port 587 (vælg STARTTLS, hvis du har muligheden; ellers sæt kryds i SSL/TLS).

Brugernavn: Din fulde emailadresse, fx mail@eksempel.dk.

Adgangskode: Den samme adgangskode som du oprettede til webmailen. Kan du ikke huske den, så nulstil koden her.

Generel Opsætning (POP3).

ADVARSEL! POP3 er en forældet teknologi, men vi understøtter den alligevel, hvis du har brug for det. Når du bruger POP3, så sletter dit postprogram dine emails fra vores systemer! Du skal selv sørge for backup, og du mister alle dine emails, hvis din computer går i stykker. Vi tager ikke backup af indholdet, når du bruger POP3, og vi kan derfor ikke være behjælpelige med gendannelse, hvis noget går galt. Af denne årsag anbefaler vi altid IMAP, for at du kan være sikker på ikke at miste emails.

Type: Vælg POP / POP3.

Server (Ind- og Udgående): mail.hostedemail.com (ikke dit eget domæne).

Indgående Port (IMAP): Port 995 (sikker mail, flueben i SSL/TLS), eller port 110 (ingen sikkerhed).

Udgående Port (SMTP): Port 465 (sikker mail, flueben i SSL/TLS), eller port 587 (vælg STARTTLS, hvis du har muligheden; ellers sæt kryds i SSL/TLS).

Brugernavn: Din fulde emailadresse, fx mail@eksempel.dk.

Adgangskode: Den samme adgangskode som du oprettede til webmailen.