Gmail App (Android, iOS)
Gmail.com

Gmail App (Android, iOS).

Tryk på Tilføj en mailadresse.

Vælg Anden i oversigten.

Skriv din emailadresse ved Bricksite og tryk på Næste.

Vælg Personlig (IMAP) i oversigten.

Skriv adgangskoden til din emailadresse ved Bricksite og tryk Næste.

Indtast oplysningerne i Server som angivet og tryk på Næste.

Server: mail.hostedemail.com.

Indtast oplysningerne i SMTP-server som angivet og tryk på Næste.

SMTP-server: mail.hostedemail.com.
Kræv login: Slide denne knap til højre, hvis den ikke er det i forvejen.

Vælg, hvor ofte, du vil hente nye emails under Synkroniseringshyppighed og tryk på Næste.

Skriv dit navn og en beskrivelse, og afslut med Næste.

Gmail.com

Gmail.com understøtter desværre kun POP3, som er en dybt forældet teknologi, og kan derfor ikke synkronisere med Bricksite Mail. Du skal i stedet anvende Gmail App på din telefon eller installere et mailprogram på din computer, fx Windows Mail, Apple Mail, eller Outlook. Alternativt kan du vælge at videresende emails til din Gmail.