Gmail App (Android, iOS)
Gmail.com

Gmail App (Android, iOS).

Tryk på Tilføj en mailadresse.

Vælg Anden i oversigten.

Skriv din profesionelle emailadresse fra Bricksite og tryk på Næste.

Du skal ikke skrive din private gmailadresse.

Vælg Personlig (IMAP) i oversigten.

Skriv din adgangskode til din professionelle emailadresse ved Bricksite og tryk Næste.

Du skal ikke skrive koden til din private gmailadresse.

Indtast oplysningerne i Server som angivet og tryk på Næste.

Server: mail.hostedemail.com.

Indtast oplysningerne i SMTP-server som angivet og tryk på Næste.

SMTP-server: mail.hostedemail.com.
Kræv login: Slide denne knap til højre, hvis den ikke er det i forvejen.

Vælg, hvor ofte, du vil hente nye emails under Synkroniseringshyppighed og tryk på Næste.

Skriv dit navn og en beskrivelse, og afslut med Næste.

Gmail.com (kun POP3)

Gmail.com synkroniserer ikke på tværs af dine enheder, fordi den anvender POP3. Brug kun Gmail.com, hvis det er det eneste sted, du tjekker email.

Gå ind på  Gmail.com.

Tryk på tandhjulet og derefter på Indstillinger ude i højre side.

Tryk på fanen Konti og Import.

Scroll ned til sektionen Tjek mails fra andre konti > Tilføj en mailkonto.

Der popper nu et vindue op, hvor du skal indtaste din profesionelle emailadresse ved Bricksite.

Tryk Næste.

Vælg Importér mails fra min anden konto (POP3) og tryk på Næste.

Indtast oplysningerne som angivet:
Brugernavn: skriv din professionelle emailadresse ved Bricksite.
Adgangskode: her skriver du koden til din profesionelle emailadresse ved Bricksite.
POP-server: mail.hostedemail.com.
Port: 995.

Du skal ikke skrive din gmailadresse eller koden til din gmailadresse.
Behold en kopi af den hentede meddelelse på serveren: Du bestemmer selv, om du vil gemme en kopi på Bricksites servere. Bemærk, at du derved bruger af den inkluderede plads.

Når din mailboks ved Bricksite er fuld, så blokeres der for nye beskeder.
Brug altid en sikker forbindelse, når der modtages mails: Sæt kryds i dette felt.

Mailopsætning - Gmail.com (POP3).

Tryk på Tilføj konto.

Nu skal du vælge, om du også vil kunne sende emails. Vi anbefaler, at du vælger Ja.

Hvis du vælger Nej, så blot klik på Udfør, og så er du færdig!

Hvis du vælger Ja, så skriv dit navn og afkryds feltet Håndter som et alias. Klik derefter på knappen Næste Trin.

Indtast oplysningerne som angivet:

Mailopsætning - Gmail.com (SMTP).

Klik på Tilføj konto.

Du modtager en bekræftelseskode i din Bricksite indbakke, som du indtaster i feltet.

Derefter trykker du Bekræft.

Test, at du kan sende og modtage emails gennem Gmail.com.