Outlook 365 (Windows, macOS, Linux)
Outlook App (Android, iOS)

Outlook 365 (Windows, macOS, Linux).

Tryk på Filer > Info > Tilføj Konto.

Skriv din emailadresse ved Bricksite og tryk på Forbind.

Vælg IMAP i oversigten i det næsten vindue.

Hvis den selv foreslår **Exchange**, så tryk på Not Exchange? oppe i hjørnet, og vælg derefter IMAP i oversigten.

Indtast følgende oplysninger som angivet (sikker mail).

SPA skal altid være deaktiveret.

Skriv din adgangskode til din emailadresse ved Bricksite og tryk på Forbind.

Klik på Færdig, og test om du kan sende/modtage emails.

Outlook App (Android, iOS).

Gå ind i Indstillingerne og tryk på den blå tekst Tilføj Konto og derefter igen den grå tekst Tilføj en mailkonto.

Indtast din emailadresse ved Bricksite og tryk på Fortsæt.

Vælg IMAP i oversigten.

Indtast din adgangskode til din profesionelle emailadresse ved Bricksite, dit navn, og en beskrivelse.

Marker Avancerede Indstillinger og indtast informationerne som angivet.

SPA skal altid være deaktiveret.

Afslut og gem med et tryk på fluebenet øverst til højre.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 uden SSL/TLS og altid uden SPA.
Udgående: Port 587 uden SSL/TLS og altid uden SPA.

Andre Postprogrammer fra Microsoft (alle platforme)

Disse forældede postprogrammer fra Microsoft er ikke understøttet.

Hvis du bruger Outlook Express, Windows Live Mail, eller Outlook 1997-2013 (se logoerne ovenfor), så bruger du forældede mailprogrammer, som ikke længere understøttet af Microsoft, og du skal ikke forvente, at de virker med en sikker emailløsning som vores.

Bricksite kan desværre ikke yde support på forældede postprogrammer.

Outlook.com

Microsoft har desværre fjernet muligheden for at synkronisere med eksterne mailkonti i 2018.