Outlook 365 (Windows, macOS, Linux)
Outlook App (Android, iOS)

Forældede Mailprogrammer

Outlook 365 (Windows, macOS, Linux).

Husk at hente den seneste opdatering af Outlook 365 for at kunne sende/modtage sikker mail. Hvis du er i tvivl, om du har hentet den seneste opdatering, så kan du se dette ud fra logoet, som skal være det nyeste logo. Se her, hvad det nyeste logo er.

Tryk på Filer > Info > Tilføj Konto.

Skriv din emailadresse ved Bricksite og tryk på Forbind.

Vælg IMAP i oversigten i det næsten vindue.

Hvis den selv foreslår **Exchange**, så tryk på Not Exchange? oppe i hjørnet, og vælg derefter IMAP i oversigten.

Indtast følgende oplysninger som angivet (sikker mail).

SPA skal altid være deaktiveret.

Skriv din adgangskode til din emailadresse ved Bricksite og tryk på Forbind.

Klik på Færdig, og test om du kan sende/modtage emails.

Outlook App (Android, iOS).

Åbn Sidemenuen > Indstillinger (⚙️) > Tilføj Konto > Tilføj en Mailkonto.

Indtast din emailadresse ved Bricksite og tryk på Fortsæt.

Vælg IMAP i oversigten.

Indtast din adgangskode til din profesionelle emailadresse ved Bricksite, dit navn, og en beskrivelse.

Marker Avancerede Indstillinger og indtast informationerne som angivet.

SPA skal altid være deaktiveret.

Afslut og gem med et tryk på fluebenet øverst til højre.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 uden SSL/TLS og altid uden SPA.
Udgående: Port 587 uden SSL/TLS og altid uden SPA.

Forældede Mailprogrammer.

Disse forældede mailprogrammer fra Microsoft er ikke understøttet.

Hvis du bruger Outlook Express, Windows Live Mail, eller gamle versioner af Outlook (se logoerne ovenfor), så bruger du forældede mailprogrammer, som ikke længere er understøttet af Microsoft, og som ikke længere modtager sikkerhedsopdateringer. Du skal derfor ikke forvente, at de virker med en sikker emailløsning, som Bricksites.

Bricksite kan desværre ikke yde support på forældede postprogrammer.

Outlook.com

Microsoft har desværre fjernet muligheden for at synkronisere med eksterne mailkonti i 2018.