Thunderbird (alle platforme).

Opret en ny mailkonto på knappen Mail.

Vælg at Springe over dette trin og benyt min egen mailadresse.

Udfyld oplysningerne til din profesionelle email ved Bricksite, og klik på Fortsæt.

Klik på Manuel konfiguration.

Den burde automatisk finde opsætningen, men dobbelttjek, at det hele står korrekt i de næste trin.

Udfyld oplysningerne som angivet, og klik på Afprøv konfigurationen.

Mailopsætning - Thunderbird

Klik på Opret konto.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 og Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 587 med STARTTLS eller Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.