Thunderbird (alle platforme).

Opret en ny mailkonto på knappen Mail.

Udfyld dine loginoplysninger til din professionelle emailadresse ved Bricksite, og klik på Fortsæt.

Udfyld oplysningerne som angivet herunder.

Den der hedder Godkendelse godt kan finde på at skifte sig selv. Den skal stå på Almindelig Adgangskode begge steder.

Klik på Opret konto.

Virker det ikke?

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Indgående: Port 993 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 465 med SSL/TLS og med Almindelig Adgangskode.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Indgående: Port 143 og Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.
Udgående: Port 587 med STARTTLS eller Ingen forbindelsessikkerhed og med Almindelig Adgangskode.