Windows Mail (kun Windows 10)

Klik på Avanceret Installation.

Vælg Internetmail.

Udfyld oplysningerne som angivet.

HUSK! Vælg indstillingen IMAP4.

Mailopsætning - Windows 10 Mail

Klik på Log På.

Virker det ikke?

Windows 10 Mail har en tendens til at 'glemme' adgangskoden, når man ændrer i opsætningen. Derfor skal du skrive din adgangskode igen ved at klikke på Fiks, hvis den spørger om det.

Vi anbefaler følgende opsætning til sikker mail:

Server til indgående: mail.hostedemail.com:993 med hak i Kræv SSL for indgående mail.
Server til udgående: mail.hostedemail.com:465 med eller uden hak i Kræv SSL for udgående mail.

Alternativt kan du bruge den usikre opsætning:

Server til indgående: mail.hostedemail.com:143 med eller uden hak i Kræv SSL for indgående mail.
Server til udgående: mail.hostedemail.com:587 med eller uden hak i Kræv SSL for udgående mail.