Tilføj menupunkt.

TIP. Når du laver en ny side, så spørger systemet dig automatisk, om du vil tilføje et nyt menupunkt til den side.
Hvis siden allerede er lavet, så skal du manuelt tilføje menupunktet til siden med denne vejledning.

Gå ind på Menuindstillinger > fanen Arrangér > knappen Tilføj links i menu.

Hvis din menu er skjult, så skal du i stedet klikke på den venstre sidemenu ( ≡ ) > Generelle Indstillinger > fanen Menu.

Tryk på Tilføj link til menu.

Skriv navnet på menupunktet, og klik igen på Tilføj Link.

Link på Menupunkt.

I menulinjen trykker du på menupunktet/knappen og vælger Link til....

Hvis du er i tvivl, hvordan du linker til en side eller et eksternt link fra det nye menupunkt med Link til...-funktionen, så se vejledningen om at lave LINKS PÅ KNAPPER.

Omdøb Menupunkt.

Klik på menupunktet, der skal omdøbes, og vælg Rediger Knap.

Du kan nu omdøbe menupunktet, og redigere font, størrelse, og andre egenskaber (fed, kursiv, kapitæler).

Når du er færdig med at redigere knapteksten, så er det meget vigtigt, at du trykker på et sted uden for menuknappen for at gemme ændringerne. Ellers bliver ændringerne ikke gemt.

Flyt Menupunkt.

Gå ind på Menuindstillinger > fanen Element.

Her kan du flytte rundt i rækkefølgen på menu punkterne, ved at bruge op/ned-pilene i boksen.

Slet Menupunkt.

Klik på det menupunkt, der skal slettes og tryk på det røde ( X ).

TIP. Dette sletter ikke selve siden. Det er kun menupunktet, du sletter. Selve siden ligger stadig i Sideoverblikket.