Domænet er lige købt.

Hvis domænet er helt nyt, så tager det 10–15 minutter (op til 24 timer), inden domænet er aktiveret.

Domænet er Parkeret.

Husk at købe forbinde domænet til hjemmesiden.

Udløbet domæne.

Hvis der står fejlen NXDOMAIN, når du besøger hjemmesiden, så er dit domæne formentlig udløbet pga. manglende betaling.

Kontakt os for at høre mere.

Domænet er ikke blevet flyttet.

Køb, flytning, og overdragelser/omregistreringer af internationale domæner tager generelt 5–7 hverdage og op til 30 hverdage.
Hvis du har ventet mere end 14 dage med at ID-verificere dig selv, så er flytningen automatisk blevet annulleret, jf. internationale regler.

Når du køber eller flytter et domæne, vil du inden for 10–15 minutter modtage en email med emnefelt "ID Kontrol" (eller lignende) fra DK Hostmaster, KeySystems, RRPproxy, Visma Addo, ICANN, o.a. Det er meget vigtigt, at du følger vejledningen i emailen og ID-verificerer dig selv inden for en frist på 14 dage.

Har du ikke modtaget emailen? Husk at tjekke i spam. Hvis du bruger Gmail eller Outlook, så husk også at tjekke mapperne/kategorierne Sociale, Promoveringer, og Andet/Andre.

Når du har ID-verificeret dig selv, så tager det noget tid, før domæneflytningen sættes i gang, jf. tidsfristerne nedenfor:

DK-domæner: 1 time (op til 24 timer).
Internationale domæner: 5–7 dage.

Har du alligevel ikke modtaget ID-verificeringsemailen?

Hvis du ikke har modtaget ID-verificeringsemailen, så har DK Hostmaster (for danske domæner) eller din tidligere udbyder (for internationale domæner) formentlig ikke de korrekte kontaktoplysninger på dig.

Emailen bliver sendt til den email, som du oprindeligt registrerede på domænet. Dvs. at hvis domænet er registreret til en emailadresse, som ikke længere eksisterer, så kan du ikke flytte domænet. Du skal kontakte domæneudbyderen og omregistrere domænet til nye kontaktoplysninger, ofte mod et gebyr.
ADVARSEL. Omregistrering af internationale domæner kan låse domænet til udbyderen i 60 dage. Sørg for, at du fravælger domænelåsen under omregistreringen.

Er du i bindingsperiode?

Internationale domæner kan i binding, hvor domænet er låst til udbyderen i 60 dage. Vi kan ikke gennemføre en flytning på et låst domæne. Din nuværende udbyder vil informere os efter 5–7 dage (op til 14 dage), hvis de annullerer flytningen.

Kontakt din udbyder og bed dem låse domænet og. Få derefter den nye AUTH/EPP–kode og skriv en email til Bricksite Support. Så kan hjælpe dig.

Internationale domæner er låst i 60 dage efter køb/flytning/overdragelse/omregistrering, jf. internationale regler. Vi kan ikke flytte et domæne, som er låst, og pengene kan ikke refunderes.

Omregistrering.

Hvis du omregisterer et internationalt domæne (ikke DK-domæner), og du ikke ID-verificerer dig selv inden for den angivne frist i emailen, så sættes dit domæne i karantæne. Du skal kontakte supporten for at få tilsendt en ny Trigger Code. Når domænet er ID-verificeret, så kan det tage 5–7 dage, før domænet fjernes fra karantæne igen. Det er en fuldautomatisk proces i nogle internationale systemer, som Bricksite desværre ikke har kontrol over.