Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som er langt mere moderne og dermed optimeret til visning på mobiltelefoner og tablets/iPads. Vi er sikre på, at du vil blive tilfreds med resultatet. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Aktiver / Deaktiver Mobilhjemmeside

For at aktivere mobil-visning skal du klikke på "Administration" og derefter "Mobil-hjemmeside".

I vinduet kan du nu vinge af i "online" og gemme.

Du har samme sted mulighed for at vælge farvetema og evt. uploade et logo til mobil-versionen. Alternativt skrives dit hjemmesidenavn ud.

Logo på Mobilhjemmeside

Tilføj logo til din mobil-version ved at klikke på "Administration" og derefter "Mobil-hjemmeside".

I vinduet kan du klikke på "vælg arkiv" og uploade den ønskede fil fra din computer. Filen kan eksempelvis være 600 pixels i bredden og 150 pixels i højden, men du kan forsøge dig frem og se resultatet ved at klikke på "mobil-visning" i menuen til højre.

Vælg derefter farvetema og klik på "Gem og luk".

Uploader du ikke en logo-fil, vil det være hjemmesidens titel der bliver vist. Den kan du tilpasse ved at klikke på "Design" og derefter "titel/logo".