Kan jeg ændre sproget på hjemmesiden?

Er din hjemmesides primære sprog ikke dansk, er det vigtigt at du ændrer sprogpakken for moduler som Kontaktformular, Gæstebog, mm. I disse moduler indsættes automatisk tekster som "Navn", "Adresse", "Besked", osv. Systemet kan automatisk oversætte disse tekster til et andet sprog.

Under Administration --> Sprogversioner kan du vælge mellem en række sprogpakker for disse moduler. Vælg fx mellem dansk, engelsk, tysk og norsk.

Vil du have flere sprog på hjemmesiden som dine besøgende kan skifte imellem, kræver det et Classic Pro abonnement. Læs mere om abonnementet HER

Med modulet "Sprogversioner" kan du have flere sprog på hjemmesiden.

Du skal under "Design" og "Quick-links" tilføje sprog, så du kan navigere mellem sprogene.

Under "Sprogversioner" skal du sørge for at du har valgt dansk som standardsprog. I hvert fald indtil du har fået oprettet nogle sider og noget indhold på et eventuelt andet sprog.

Man skal manuelt bygge en nyt sprogversion op fra bunden og altså oprette sider og tilføje indhold på det nye sprog.

Vi har oversat modulerne i systemet til følgende sprog: Dansk, Svensk, Norsk, Færøsk, Hollandsk, Fransk, Tysk og Engelsk.

Man kan godt oprette en sprogversion til eksempelvis Spansk og skrive alt tekst på spansk, men modulerne vil skulle have en af ovenstående sprogpakker.