Tryk på de tre streger i sidemenuen ( ≡ ).

Vælg punktet Mine Hjemmesider.

Alternativt, bare tryk på Opret en kopi af hjemmesiden i stedet for. Hvis du gør dette, så hop direkte ned til Trin 8 bagefter.

Nu klikker du på filnavnet, du gerne vil omdøbe.

Indtast din hjemmesides ønskede navn.

Du må kun bruge tegnene a–z og 0–9. Du må ikke bruge mellemrum, bindestreger, underscores, punktummer, osv. i filnavnet.

Klik derefter med musetasten et tilfældigt sted uden for felterne (det virker ikke at trykke ENTER på dit tastatur).

Hvis filnavnet bliver gemt korrekt, så dukker en besked frem med Hjemmeside omdøbt, som du blot trykker OK til.

Hvis du får fejlen Navnet er ikke gemt, så skyldes det, at du bruger ikke-understøttede tegn.

Tryk nu på den omdøbte hjemmeside, som herefter åbner i redigeringsvinduet.

Udgiv hjemmesiden.

Hvis du bruger Premium: Herefter skal du forbinde dine domæner til hjemmesiden igen.