Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite 3, som kræver mindre arbejde fra din side. I Bricksite 3 skal du kun opdatere dine profiloplysninger én gang. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Hvis du får ny emailadresse, eller skifter adresse, så skal du selv logge ind i systemet og ændre den. I det gamle Classic skal du ændre dine oplysninger op til 5 steder.

Gå ind på bricksite.com/admin og log ind med dit gamle brugernavn (ikke emailadresse) og kodeord.

Tryk på menupunktet Administration i sidemenuen.

Ændr emailadressen til dit login under Brugere.

Dernæst kan du ændre den juridiske ejer af hjemmesiden under Multisite og Data.

Derudover kan du redigere emailadressen, som kontaktformularen sender til, og som står anført nederst på hjemmesiden under Kontaktprofiler.

Der sendes en email ud til den nye adresse for hver ændring, som skal accepteres inden 24 timer. Hvis der ikke trykkes på linket i overdragelsesmailen, så annulleres overdragelsen automatisk.

Til sidst hopper du ind på Mit Bricksite (den grønne knap), hvor du skal ændre faktureringsoplysningerne.

Inde på Mit Bricksite trykker du på dit profilnavn og dernæst Mine Informationer, hvor du redigerer dine oplysninger.

Til sidst trykker du på dit profilnavn igen, og dernæst Your Profile og ændrer dine oplysninger derinde.