For at Op og Nedgradere et mail abonnement kræver det at du i forvejen har mindst én Professionel Mailadresse

Log ind på MIT BRICKSITE.

Tryk på MAIL fanen.

Tryk på Konfigurer Abonnement

Vælg den ønskede mænge af mail adresser.

Du kan ikke nedgradere til mere end én mail adresse af denne vej. Hvis du ønsker at opsige dit Mail abonnement skal du følge Denne Guide

Alt efter om du ønsker at Opgradere eller Nedgradere dit mail abonnement vil processen være lidt anderledes

Ved Opgradering vil du skulle forsætte til kurven hvor du så tilkøber den ønskede mængde af mail adresser..

Ved Nedgradering vil du blot få en advarsel om at mail adressen bliver slettet. Trykker du på ok, vil dit abonnement nu være nedgraderet.

Det ville være en fordel hvis du slettede de uønskede mailadresser før du nedgraderer for at sikre dig at det ikke er adresser der stadigvæk er i brug som bliver slettet. Du sletter de uønskede mail adresser ved at trykke på de tre prikker ude for adressen: • • • og så på Delete

Kun til opgradering! Du nu blive viderestillet til kassen hvor du skal købe dit ønskede ekstra mail adresser for at kunne færdiggøre opgraderingen.