Har jeg brug for en professionel emailadresse?

Det vil i de fleste tilfælde give et bedre og mere professionelt indtryk af din virksomhed, forening, eller erhverv. Samtidigt får du adskilt dine private emails fra dine erhvervsrelaterede emails, hvilket rent juridisk og praktisk viser dine kunder, at du værner om deres persondatasikkerhed.

Hvad får jeg?

Krypteret & Sikker Email (læs mere her)
Global adgang fra enhver enhed (se vores topmoderne webmail her)
Ubegrænset antal aliasser (læs mere her)
5 GB plads pr. mailboks (kan opgraderes)
De nyeste teknologier, herunder IMAP4 og SPF

Nyhedsbreve og Massemail
Det er ikke muligt at anvende Bricksites mailløsning til at udsende massemail / nyhedsbreve. Hertil bør du anvende dedikerede løsninger til udsendelse af nyhedsbreve.

Perfekt, jeg er klar til at købe!

Det lyder fedt! Så følger du bare denne vejledning, og opstår der forvirring eller spørgsmål undervejs, så efterlad din feedback i bunden af vejledningen eller chat med supporten.

Hvis du kommer fra en anden emailudbyder: Tag en backup af alle dine eksisterende emails og kontakter, før du går i gang.

Tryk på fanen Mail i menulinjen.

Vælg domænet i oversigten, som emailadressen skal ende på.

Vær opmærksom på, at du ude i verden kan opleve begrænset understøttelse af emailadresser med specialtegn, såsom æøå.

Tryk på Opret Emailadresse.

Scroll ned og vælg Tilføj til kurv.

Vælg antallet af primære emailadresser, du har brug for med slideren. Bemærk, at aliasser er ubegrænset og gratis og oprettes først senere.

Bekræft prisen ved at trykke på Tilføj til kurv og gennemgå resten af betalingsflowet.

Tryk på fanen Mail i menulinjen.

Tryk på Opret Emailadresse.

Udfyld mailboksens navn, og dine informationer.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden kan ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.

Gentag disse trin for hver mailadresse, du har købt.

Nu er du klar til at bruge din nye emailadresse ved Bricksite!

TIP. Træk dette link (Bricksite Webmail) op i dine bogmærker eller ud på dit skrivebord for at gemme et ikon, du altid kan trykke på for at logge ind på webmailen.

Opsætning på dine enheder

Her finder du vejledninger til Opsætning i bl.a. Outlook, Apple Mail, Gmail.

Webmail

Du kan benytte vores Webmail fra enhver netforbundet enhed i verden.
Husk endelig at logge ud efter brug, hvis du benytter en offentlig computer på fx et bibliotek.

Migrering af Emails og Kontakter

Hvis du har behov for at flytte emails og kontakter over til Bricksite, så se her (avanceret).