Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler at skifte til Bricksite II, hvor du kan oprette et ubegrænset antal sider/undersider, og tilmed kan kopiere indhold mellem sider. Kontakt Kundeservice, og så opgraderer vi din bruger med de nye muligheder.

Øverst i menuen klikker du på "Ny side". Du skal derefter give siden et navn og vælge sidens placering.

Hvis du vil lave en underside, skal du under "Sidens placering" vælge "Som underside til" i bjælken. Derefter vælger du den side som den nye side skal være underside til.