Under "Administration" kan du klikke på "Brugere". Her kan du klikke på "Ny Administrator" og udfylde de krævede felter. Der skal være et grønt V ud for de felter der kræver at blive udfyldt.

Når brugeren er oprettet, så vil vedkommende kunne logge ind med brugernavn og password og kunne redigere siden.

Det er samme sted, som du sletter eller administrerer en allerede oprettet administrator. Man kan af sikkerhedsgrunde ikke slette den administrator, som man er logget ind med.

Klik på den pågældende bruger for at administrere.