Har jeg brug for en professionel emailadresse?

Godt spørgsmål: Det giver et bedre indtryk, hvis du ikke bare anvender en privat gmailadresse til din virksomhed. Samtidigt er det ikke sikkert, at det faktisk er lovligt at anvende og sammenblande private emails med erhvervsrelaterede emails indeholdende persondata.

Hvad får jeg?

Du køber en eller flere emailadresser på dit domæne, fx kan du finde vores kundeservice på team@bricksite.com.

Global adgang til en topmoderne webmail, som gør dig i stand til at læse og modtage emails fra enhver enhed — også hvis din egen computer bryder sammen.
5 GB plads pr. mailboks.
Ubegrænset antal aliasadresser.
Sikker email.
Konstante opdateringer, så du altid har en hurtig og moderne oplevelse, hvor sikkerheden er i højsædet.
IMAP4.
Beskyttet mod spoofing (med SPF).
Se en sikkerhedsspecifikation af vores emailløsning her.

Øvrige Vilkår

Du har ikke 14 dages fortrydelsesret på køb af email.
Bricksite Mail er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløb af hver abonnementsperiode, indtil du selv opsiger abonnementet senest 1 uge før fornyelse.

Du kan ikke købe email på et domæne med specialtegn, herunder æ–ø–å, så disse domæner er skjult i oversigten. Baggrunden for dette valg er rent teknisk, da vi ikke kan garantere, at emails kommer frem til dig eller udenlandske modtagere.

Kan jeg se det, før jeg køber?

Selvfølgelig kan du det! Hvis du lige vil se, hvordan vores moderne webmailinterface ser ud, inden du opgraderer, så log ind HER med disse informationer:

Brugernavn: mail@eksempel.dk.
Kode: Bricksite!1234.

Perfekt, jeg er klar til at købe!

Det lyder fedt! Så følger du bare denne vejledning, og opstår der forvirring eller spørgsmål undervejs, så efterlad din feedback i bunden af vejledningen eller chat med supporten.

Hvis du flytter emailadresse til os fra en anden udbyder: Tag for en sikkerheds skyld backup af alle eksisterende emails og kontakter, før du går i gang.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Tryk på fanen MAIL i menulinjen (kræver login).

Tryk på Køb Email På Domæne ud for det domæne, som din emailadresse skal ende på.

TIP. Hvis din emailadresse skal slutte på @eksempel.dk, så skal du trykke på eksempel.dk i oversigten. Bemærk, du har ikke fortrydelsesret på domæner og email, hvis du køber det forkerte.

Hvis det er relevant for dig at have flere emailadresser, så følg dette trin. Ellers spring over dette trin.

Tryk på Ændre.
Ændr antallet
Tjek den nye pris og tryk på Fortsæt.

Prisen er pr. emailadresse og afregnes årligt forud. Du har ikke 14 dages fortrydelsesret.

Tryk på Bestilling for at købe.

Tryk på fanen  MAIL i menulinjen.

Tryk nu på Opret Emailkonto.

Udfyld dine informationer.

MAILTIP. Din email må indeholde tegnene a–z og 0–9, punktum, underscore, bindestreg.
ADGANGSKODEKRAV. Koden skal være minimum 8 tegn og op til 54 tegn. Koden skal være en blanding af tegnene a–z, A–Z, 0–9, og disse specialtegn: [ ] ( ) ! @ $ ^ , . ~ | = - + _. Koden kan ikke indeholde & % æ ø å.

Gentag om nødvendigt Trin 8–9 for alle de mailbokse du har købt.

Nu er du klar til at bruge din nye emailadresse ved Bricksite!

TIP. Træk dette link (Bricksite Webmail) op i dine bogmærker og ud på dit skrivebord for at gemme et ikon, du altid kan trykke på for at komme til din email.

Hvis du vil bruge din nye emailadresse med OUTLOOK eller APPLE MAIL, så kan du det. Du kan faktisk benytte ethvert moderne postprogram eller en app på din telefon med vores GENERELLE MAILOPSÆTNING.

Du kan også benytte vores WEBMAIL fra enhver enhed overalt i verden til at læse og sende emails — du skal bare have forbindelse til internettet, og så er du klar til en løbende start (husk at logge ud efter brug, hvis du benytter en offentlig computer). Sådan er det at være kunde ved os.

Hvis du har behov for at flytte tidligere emails og kontakter over til Bricksite, så kan emails og kontakter migreres over med DENNE VEJLEDNING (avanceret).