Opsig et produkt.

Denne vejledning hjælper dig med at opsige dine produkter, fx Premium og Bricksite Mail. Se vores anden vejledning, hvis du i stedet vil opsige et domæne.

Opsigelse af et abonnement betyder ikke, at dine øvrige abonnementer og domæner ophører, eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger.

Trin-for-Trin.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Under dit navn i højre side øverst trykker du på Abonnementer

Tryk på de tre prikker: • • • ud for produktet der skal opsiges.

Tryk på Afmeld Produkt.

Vælg her din begrundelse for at afmelde dit abonnement, vi bruger disse til at hjælpe os med at forbedre Bricksite.

Abonnementet annulleres herefter inden for på udløbsdatoen.

HUSK at tjekke, at du modtager en bekræftelse på opsigelsen i din email (husk også at kigge i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.