Opsig et domæne.

Denne vejledning hjælper dig med at opsige dit domæne. Se vores anden vejledning, hvis du i stedet vil opsige andre produkter tilknyttet domænet, fx Premium eller Bricksite Mail.

Opsigelse af et domæne betyder ikke, at dine øvrige abonnementer og domæner ophører, eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger.

Opsig domæne frem til udløbsdatoen.

Log in på MIT BRICKSITE.

Gå ind på menupunktet Domæner > Mine Domæner.

Ud for domænet der skal opsiges vælger du punktet Automatisk Fornyelse.

Vælg Deaktiver Automatisk Fornyelse.

Tjek, at der ud for domænet står DEAKTIVERET.

Kun for DK-domæner. Gå nu ind på DK Hostmasters Selvbetjening og opsig domænet.

Domænet går derefter i dvale på fornyelsesdatoen. Denne dvaletilstand varer 30 dage, hvorefter domænet slettes.

Skulle du fortryde opsigelsen af domænet, så kan du (mod et gebyr) genoprette domænet i hele dvaleperioden. Når dvaleperioden er overstået, så slettes domænet med det samme, og kan igen købes af andre.

Opsig domæne øjeblikkeligt.

For DK-domæner opsiger du gennem DK Hostmaster.
For internationale domæner kontakter du kundeservice.