Du opsiger domænet og sletter hjemmesiden, samt lukker din bruger separat.

Quick-Guide

Tryk på BetalingAbonnementer i menulinjen.

Tryk på linjen ud for produktet, der skal opsiges.



Tryk på Opsig Produkt.



Vælg til sidst, om produktet skal opsiges med det samme eller på udløbsdatoen.

Hjemmesiden forbliver aktiv indtil udløbet af den forudbetalte periode. Vær sikker på, at du modtager en bekræftelse på opsigelsen i din email (husk også at tjekke i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!