Gå under menupunktet Domæner.

Ud for domænet, der skal opsiges, trykker du på de tre prikker ( ••• ) og vælger Opsig Domæne.

Opsig Domænet

Bekræft endnu en gang med et tryk på Opsig Domæne.

Verificer, at tjekboksen Automatisk Fornyelse ud for det pågældende domæne står uden flueben.

Kun .dk-domæner: Gå nu ind på DK Hostmasters Selvbetjening og opsig domænet.

Hvis det er relevant, husk at opsige abonnementet og at slette hjemmesiden, hvis det er påkrævet. Dette gøres separat.

Domænet forbliver aktivt indtil udløbet af den forudbetalte periode. Hvis du ønsker at opsige med det samme, så kontakt kundeservice.