Opsigelse af dine domæner betyder ikke, at dine abonnementer ophører eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger. Det skal du selv gøre separat.

Gå ind under menupunktet Domæner.

Ud for domænet der skal opsiges trykker du på de tre prikker (•••) og vælger Opsig Domæne.

Opsig Domænet

Bekræft endnu en gang med et tryk på Opsig Domæne.

Tjek, at tjekboksen med automatisk fornyelse ud for domænet ikke er markeret.

Kun for DK-domæner. Gå nu ind på DK Hostmasters Selvbetjening og opsig domænet.

Skulle du fortryde opsigelsen af domænet, så kan du (mod et gebyr) genoprette domænet i hele dvaleperioden. Når dvaleperioden er overstået, så slettes domænet med det samme, og kan igen købes af andre.