Opsigelse af dine domæner betyder ikke, at dine abonnementer ophører, eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger. Det skal du selv gøre separat.

Gå ind under menupunktet Domæner > Mine Domæner.

Ud for domænet der skal opsiges vælger du punktet Automatisk Fornyelse.



Vælg Deaktiver Automatisk Fornyelse.

Tjek, at der ud for domænet står DEAKTIVERET. Domænet slettes automatisk ved udløbet af betalingsperioden.

Kun for DK-domæner. Gå nu ind på DK Hostmasters Selvbetjening og opsig domænet.

Skulle du fortryde opsigelsen af domænet, så kan du (mod et gebyr) genoprette domænet i hele dvaleperioden. Når dvaleperioden er overstået, så slettes domænet med det samme, og kan igen købes af andre.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!