Opsigelse af dine abonnementer betyder ikke, at dine domæner ophører eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger. Det skal du selv gøre separat.

Tryk på din profil og vælg Abonnementer

Tryk på de tre prikker (•••) ud for produktet, der ønskes opsagt.

Tryk på Afmeld Produkt.

Vælg her din begrundelse for opsigelsen. Vi anvender dit valg til at føre statistik og forbedre Bricksite.

Abonnementet annulleres ved udløbet af betalingsperioden.

HUSK Vær sikker på, at du modtager en bekræftelse på opsigelsen i din email (husk også at tjekke i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.