Opsigelse af dine abonnementer betyder ikke, at dine domæner ophører, eller at vi sletter din hjemmeside eller din bruger. Det skal du selv gøre separat.

Quick-Guide

Tryk på BetalingAbonnementer i menulinjen.

Tryk på linjen ud for produktet, der skal opsiges.



Tryk på Opsig Produkt.



Vælg til sidst, om produktet skal opsiges med det samme eller på udløbsdatoen.

Abonnementet annulleres herefter inden for 24 timer, eller på udløbsdatoen.

HUSK. Du modtager en bekræftelse pr. email (husk også at kigge i spam). Hvis du ikke modtager noget, så er produktet ikke opsagt.

Læs videre her, hvis hjemmesiden skal slettes eller din bruger skal lukkes helt.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!