Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite 3, som er mere opdateret med moderne krav til hjemmesider. Dette betyder også, at Quicklinks er fjernet som mulighed i Bricksite 3. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Quick-Links

Med Quick-links kan du øverst på hjemmesiden indsætte forskellige informationer og links.

Du styrer det hele med modulet "Quick-links". Klik på "Design" i menuen til højre og derefter "Quick-links.

Du kan vælge at vise en række forskellig information. De fleste vælger "Tip en ven" og "Sitemap", da disse er gode at have. Derudover kan man vise indkøbskurv, PayPal og kreditkortlogoer, hvis man bruger webshop, eller vise sprog-links, hvis man har sprogmodulet.

Der er også mulighed for egne links. Man kan oprette links der linker til eksterne eller interne sider og man har mulighed for at brande og placere quick-links.

Brandinglink

Som en vigtig del af vores markedsføring har alle Bricksite-hjemmesider som udgangspunkt et link til Bricksite i bunden af skabelonen (diskret). Dette kan ikke fjernes.