Quick-Links

Med Quick-links kan du øverst på hjemmesiden indsætte forskellige informationer og links.

Du styrer det hele med modulet "Quick-links". Klik på "Design" i menuen til højre og derefter "Quick-links.

Du kan vælge at vise en række forskellig information. De fleste vælger "Tip en ven" og "Sitemap", da disse er gode at have. Derudover kan man vise indkøbskurv, PayPal og kreditkortlogoer, hvis man bruger webshop, eller vise sprog-links, hvis man har sprogmodulet.

Der er også mulighed for egne links. Man kan oprette links der linker til eksterne eller interne sider og man har mulighed for at brande og placere quick-links.

Brandinglink

Som en vigtig del af vores markedsføring har alle Bricksite-hjemmesider som udgangspunkt et link til Bricksite i bunden af skabelonen (diskret).

Udvikler du Bricksite-hjemmesider for andre, har du her mulighed for enten at tilpasse link'et på følgende måder:
- erstat Bricksite-link'et med dit eget link (kun med white-label udgaven som ikke er inkluderet i All Inclusive)
- tilføj dit eget link i kombination med Bricksite link'et
- undlad helt at have links i bunden af hjemmesiden (kun med white-label udgaven).

Har du tilkøbt modulet kan du under "Design" >> "Branding-link" tilpasse dit link.

Dit link kan tilpasses med:
- link-tekst
- selve link-url'en
- link-title

Modulet Co-branding er inkluderet i All Inclusive, så der kan du få dit eget navn til at stå ved siden af bricksite.com og på den måde skrive eksempelvis "designet af.." eller lignende.