Gå ind på den side, hvor cachen skal ryddes og brug følgende tastaturgenvej.

TIP. Du skal formentlig gentage vejledningen. Først på den specifikke side, som har problemet, inde i Redigeringsværktøjet. Dernæst på den specifikke Udgivne side, som har problemet.

Windows

Google Chrome, Firefox, Edge, Opera, m.fl.

CTRL+SHIFT+R

Mac

Google Chrome, Firefox, Edge, Opera, m.fl.

CMD+SHIFT+R

Safari

Afhængigt af knapperne på dit tastatur trykker du:
CMD+OPTION+E eller
CMD+ALT+E

Derefter trykker du CMD+R.

Ryd Browserhistorikken

Alternativt kan du blive nødt til at finde indstillingerne i din browser og rydde hele browserhistorikken. Sørg for at sætte hak i, at Cachen.

Google Chrome.

Mozilla Firefox.

Microsoft Edge.

Apple Safari (macOS).

Apple Safari (iOS).

Genstart Routeren

Din internetrouter kan også gemme en kopi af hjemmesiderne, du besøger på dit WiFi-netværk. Virker intet af det ovenstående, så kan du derfor med fordel forsøge at trække stikket til din router i 1 minut og koble den til igen.