Rediger Sektion

Klik et tilfældigt sted i sektionen og vælge Sektionsindstillinger.

Dine muligheder er forskellige, afhængigt af sektionstypen.

Du kan fx. ændre på udseende, baggrund, og layoutet.
Du kan ændre på tekstens position inden for sektionen, fx om teksten skal være venstrestillet, centreret, højrestillet og ligge i toppen/midtfor/bunden af sektionen.
Fast Bredde / Fuld Bredde: Dette angiver, om sektionen skal fylde hele skærmens bredde, eller om den skal være mindre.

Funktionen Synlige Elementer tilføjer/fjerner alle elementer af den type inden for sektionen. Ændringen kan ikke fortrydes.