Inde på Webmailen

Hvis du kender din adgangskode, så kan du ændre den inde på mail.hostedemail.com.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Skift Adgangskode.

Skriv din nuværende adgangskode, og derefter den nye adgangskode to gange.

Afslut med Gem.

Nulstil adgangskoden på Mit Bricksite

Hvis du ikke kender adgangskoden, så skal du ændre den gennem selvbetjeningen Mit Bricksite.

Tryk på fanen Mail inde på selvbetjening.

Klik på Indstillinger.

I oversigten trykker du på Rediger ud for den emailadresse, du vil have ændret koden til.

Skift koden.

Tryk på Gem, når du er færdig.

Koden skal bestå af 8–54 tegn af typen a–z, A–Z og 0–9, og disse specialtegn: [ ] ( ) ! @ $ ^ , . ~ | = - + _. Koden kan ikke indeholde andre tegn, herunder & % æ ø å.