Inde på Webmailen

Hvis du kender din nuværende adgangskode, så kan du ændre koden inde på mail.hostedemail.com.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Skift Adgangskode.

Skriv din nuværende adgangskode, og derefter den nye adgangskode to gange.

Afslut med Gem.

Nulstil adgangskoden på Mit Bricksite

Hvis du ikke kender din nuværende adgangskode, så skal du nulstille koden gennem Mit Bricksite.

Tryk på fanen Mail inde på selvbetjening.

Klik på Indstillinger.

I oversigten trykker du på Rediger ud for den emailadresse, du vil have ændret koden til.

Skift koden.

Tryk på Gem, når du er færdig.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden kan ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.