Skift adgangskoden på selvbetjening

Hvis du kender koden, og vil have den ændret, så gør du det inde på selvbetjening.

Tryk på dit navn øverst til højre.

Vælg Skift Adgangskode i menuen.

Skriv din eksisterende adgangskode og bekræft to gange med din nye adgangskode.

Koden skal være minimum 8 tegn og kan indeholde langt de fleste tegn, herunder æ ø å & # %.

Husk at trykke på Gem. Du får nu en grøn bjælke med, at den nye adgangskode er gemt.

Hvis du i stedet bliver logget ud, så er din kode ikke gemt, og du skal logge ind med de gamle oplysninger og forsøge at ændre adgangskoden én gang til.

Nulstil glemt adgangskode

Har du glemt din kode, så kan du ikke ændre den gennem selvbetjening. I stedet skal du nulstille koden sådan her.

Tryk her for at nulstille din adgangskode .

Indtast administratorens emailadresse.

Du modtager herefter en email med et nulstillingslink inden for max 15 minutter. Husk at tjekke i spam.

Indtast din nye adgangskode.

Koden skal bestå af minimum 8 tegn og kan indeholde langt de fleste tegn, herunder æ ø å & # %.

Husk at trykke på Gem. Du får nu en grøn bjælke med, at den nye adgangskode er gemt.

Hvis du i stedet bliver logget ud, så er din kode ikke gemt, og du skal logge ind med de gamle oplysninger og forsøge at ændre adgangskoden én gang til.