Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som har et væld af moderne udseende designskabeloner, som vores dygtige webdesignere har udviklet til at virke på tværs af computere, mobiltelefoner, og tablets/iPads — helt automatisk uden du skal gøre noget ekstra. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Du kan skifte design ubegrænset antal gange og det påvirker ikke indholdet på din hjemmeside. Alt hvad du har tilføjet af tekst og billeder vil være det samme.

Bemærk: Du skal være opmærksom på, at hvis du benytter modulet "Logo-upload", kan de forskellige skabeloner have forskellig plads og placering til logo.

Du kan under "Design" og derefter "Design din hjemmeside" skifte hjemmesidens udseende.

Vælg en skabelon og klik på "Anvend".

Du kan også klikke på "Preview". Så aktiveres designet kun for dig og du kan klikke dig rundt på hjemmesiden. Dine besøgende vil stadig se dit valgte design, indtil du klikker på "Anvend".