Indhold

Skift adgangskoden i Webmailen
Nulstil adgangskoden i Mit Bricksite (Ny Selvbetjening)
Nulstil adgangskoden i Mit Bricksite (Gammel Selvbetjening)

Skift adgangskoden i webmailen

Hvis du kender din nuværende adgangskode, så kan du ændre koden direkte gennem webmailen.

Tryk på Indstillinger > Adgangskode > Skift Adgangskode.

Skriv din nuværende adgangskode, og derefter den nye adgangskode to gange.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden må ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.
Tryk på Gem.

Hvis du har tofaktorgodkendelse (2FA) aktiveret, kommer der et ekstra felt frem, hvor du skal indtaste en bekræftelseskode.

Tryk derefter Gem igen.

Nulstil Adgangskoden i Mit Bricksite (Ny Selvbetjening)

Log ind på Mit Bricksite og vælg fanen Mail.

Klik på de tre prikker (•••) og vælg Rediger.

Udfyld den nye adgangskode to gange og tryk på Gem.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden må ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.
Mail > ••• > Rediger

Nulstil Adgangskoden i Mit Bricksite (Gammel Selvbetjening)

Hvis du ikke kender din nuværende adgangskode, så skal du nulstille koden gennem Mit Bricksite.

Log ind på Mit Bricksite og vælg fanen Mail.

Klik på Indstillinger.

I oversigten trykker du på Rediger ud for den emailadresse, du vil have ændret koden til.

Skift koden.

Koden skal bestå af 10–54 tegn, heraf mindst 1 lille bogstav, 1 stort bogstav, 1 tal og 1 symbol. Koden må ikke indeholde tegnene æ ø å ö ä ü ß.

Tryk på Gem, når du er færdig.