Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som kræver mindre arbejde fra din side. I Bricksite II skal du kun opdatere dine profiloplysninger én gang. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Opdater Dine Kontaktoplysninger.

Hvis du får ny emailadresse, eller skifter adresse, så skal du selv logge ind i systemet og ændre den. Det er meget vigtigt, at informationerne ændres i alt 4 steder:

Under «Administration»:

1: Brugere (brugere med redigeringsadgang)
2: Multisite og Data (juridisk indehaver)
3: Kontaktprofiler (hvis din kontaktformular også skal sende til den nye emailadresse)

BEMÆRK: Efter overdragelsen får man en email, som man skal trykke på for at bekræfte overdragelsen. Sker dette ikke, så bliver overddragelsen annulleret efter 48 timer.

... og under «Mit Bricksite»:

Fakturaer genereret på kontoen vil blive sendt til den person, hvis oplysninger står angivet under MIT BRICKSITE.