Hvis du får ny emailadresse, eller skifter adresse, så skal du selv logge ind i systemet og ændre den. Det er meget vigtigt, at informationerne ændres i alt 4 steder:

Under «Administration»:

1: Brugere
2: Kontaktprofiler
3: Multisite og Data

BEMÆRK: Efter overdragelsen får man en email, som man skal trykke på for at bekræfte overdragelsen. Sker dette ikke, så bliver overddragelsen annulleret efter 48 timer.



... og under «Mit Bricksite»:





Fakturaer genereret på kontoen vil blive sendt til den person, hvis oplysninger står angivet under MIT BRICKSITE.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!