Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som har et indbygget bibliotek af flotte skrifttyper, som arter sig storartet på selv de helt små skærme. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

[Skift hjemmesidens Titel]

TITEL

Hjemmesidens titel er det du finder under "Administration" og derefter "Søgemaskineoptimering". Klik derefter på "Meta-data". Det vil blive skrevet i fanebladet når man er inde på hjemmesiden og er vigtig i forhold til søgemaskineoptimering. Du kan også på hver enkelt side, angive en titel og meta-data. Det gør du under "Side-indstillinger" på den enkelte side. Skriver du ikke noget på den enkelte side, vil det være den overordnede under "Administration" der er gældende.

OVERSKRIFT

Du kan ændre hjemmesidens overskrift, ved at klikke på ikonet "rediger afsnit" ud for hjemmesidens navn øverst til venstre.

Du kan også klikke på "Design" og derefter "Titel/logo".

[Skift Skrifttype]

Du kan under "Design" og deftefter "Typografi" skifte skrifttype og størrelse for hele hjemmesiden.

Det er en god idé at bruge denne funktion, så din hjemmeside får et ensartet udtryk, i stedet for at du ændrer skrifttype i et enkelt afsnit på hjemmesiden, kan du altså ændre alt tekst eller alle links på hjemmesiden her.

Du skal være opmærksom på at det kan være nødvendigt at fjerne deaktiveringen af typografimodulet. Det gør du under "indstillinger" i "Design din hjemmeside".

Ønsker du ikke at deaktivere typografimodulet, skal du styre typografien i "Designstudio" og tilpasse typografien for de enkelte afsnit. Det vil sige at eksempelvis "link" typografien tilpasses individuelt på standardsider, velkomstsider, osv.

[Kan jeg bruge Google Fonts?]

Det er ikke muligt at uploade sin egen skifttype, men det ville heller ikke være en særlig god idé. Med egne skrifttyper kan folk nemlig ikke se skiften på din hjemmeside, med mindre de selv har installeret den samme skrifttype på deres computer. Derfor har vi valgt en række skrifttyper som alle med sikkerhed kan se. Du kan tjekke Websikre skrifttyper via følgende link.
http://www.certa-web.com/websikre-fonte/

Som alternativ kan du bruge Google Fonts for at få nogle andre skrifttyper, og dem kan alle besøgende se.

Her efter skal du ind og vælge en skrifttype på Google Fonts.
https://fonts.google.com/

Når du har valgt en skrifttype derinde, kan du nede i bunden trykke på "X Family Selected", der skal du kopiere det som står under "Standard", denne tekst skal placeres inde i Administration->Scripts i det faneblad der hedder "Alle sider før <\head>".

Tryk på ind på "Design"->"Design din hjemmeside" og vælg dit design inde i "Mine designs”. Tryk på "Avanceret" oppe i toppen. Herinde er der forskellige muligheder ude til venstre som du kan vælge, hvis du for eksempel vil ændre skrift typen af topmenuen, kan du gå ind i Top->Topmenu og vælge den som hedder "1: Standard". Lig mærke til at når du trykker på "1:Standard", vil området på din hjemmeside blive markeret, for at vise dig hvad du er ved at ændre. Herinde kommer der et felt til højre hvor du kan indsætte noget kode, her indsætter du den relevante tekst fra Google Fonts, det kunne for eksempel være.
font-family: 'UnifrakturCook', cursive;

Når du har indsat, trykker du blot på Gem og luk, og du har din nye font.