Slet din bruger fra Bricksites systemer

Kontakt os for at få din bruger helt slettet. Bemærk, at vi ikke sletter din bruger, hvis du har aktive abonnementer på din bruger.

Det er vigtigt, at det er administratoren der skriver til os — ellers kan vi ikke hjælpe dig.

Husk at downloade en kopi af alle dine fakturaer under BetalingFakturaer, inden du lukker din bruger ved Bricksite.

Opsig alle abonnementer.

Opsig dine domæner ved Bricksite; eller flyt alle domæner til en anden udbyder.

Slet din hjemmeside ( GUIDE TIL BRICKSITE II GUIDE TIL CLASSIC).

Kontakt derefter kundeservice fra administratorens emailadresse.

Kundeservice afstedkommer din sletningsanmodning inden for den i Databeskyttelsesforordningen angivne frist på 30 dage. Normalt bliver din bruger slettet inden for 7 dage.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!