Husk at downloade en kopi af alle dine fakturaer, inden du lukker din bruger ved Bricksite.

Opsig alle produkter.

Opsig alle domæner, eller flyt domænerne til en anden udbyder.

Slet din(e) hjemmeside(r) ( Bricksite II Classic).

Den registrerede administrator skal derefter kontakte Kundeservice pr. email.

Bricksite har 30 dage til at reagere på anmodningen. Generelt sker det inden for 7 dage.

Vi har pligt til ifølge lovgivningen at kunne identificere den registrerede bruger for at måtte efterkomme en sletningsanmodning. Kan vi ikke det, så afviser vi at slette brugeren. Dette er for din egen sikkerheds skyld, idet alle og enhver ellers bare kunne udgive sig for at være dig eller dit firma, fx en forhenværende utilfreds ansat eller en konkurrent.

Ved Dødsfald.

Der er tilfælde, fx ved dødsfald, hvor den registrerede administrator forståeligt ikke har mulighed for at kontakte os. Her skal bobestyreren, eller arvingen, blot kontakte os med de relevante dokumenter. Hjemmesider, abonnementer og domæner er en del af afdødes bo, og vi skal derfor sikre os, at overdragelsen sker til rette vedkommende. Vi har derfor desværre ikke mulighed for at acceptere andre former for dokumentation end de her oplistede. Bemærk, at en overdragelse af .dk–domæner skal ske gennem DK Hostmaster, som også kræver følgende dokumentationsformer.

Skifteretsattest
Underskrevet skiftefuldmagt.