Slet din bruger fra Bricksites systemer

Husk at downloade en kopi af alle dine fakturaer, inden du lukker din bruger ved Bricksite.

Opsig alle produkter.

Opsig alle domæner, eller flyt domænerne til en anden udbyder.

Slet din hjemmeside ( Bricksite II Classic).

Administratoren kontakter derefter Kundeservice pr. email.

Vi har pligt til ifølge lovgivningen at kunne identificere den registrerede bruger for at måtte efterkomme en sletningsanmodning. Det er derfor vigtigt, at det er den person, som Bricksite har registreret som administrator som skriver til os på email — ellers afviser vi at slette brugeren. Dette er for din egen sikkerheds skyld, idet alle og enhver ellers bare kunne udgive sig for at være dig eller dit firma, fx en forhenværende utilfreds ansat eller en konkurrent.
Bricksite afstedkommer en korrekt modtaget sletningsanmodning inden for den i Databeskyttelsesforordningen angivne frist på 30 dage. Gennemsnitligt sletter vi din bruger inden for 7 dage efter anmodningen er modtaget korrekt.

Ved Dødsfald.

Der kan være specielle situationer, fx ved dødsfald, hvor det forståeligt ikke er en mulighed for den registrerede at kontakte os. Her skal bobestyreren blot kontakte os med den relevante dokumentation.