Tryk på Administration > Slet hjemmesiden.



Hvis du får en fejl om, at du har Aktive Abonnementer, så skal du først opsige dit Classic Pro-abonnement. Opsig Classic Pro her.

Du kan slette hjemmesiden 24 timer efter, abonnementet udløber.
Vælg en årsag til, at du sletter din hjemmeside og accepter betingelserne.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode og tryk på Slet Hjemmesiden nederst i vinduet.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!