Gå ind i Sideoverblikket.

Før musen hen over den side du ønsker at slette.

Klik herefter på det røde ( X ) for at slette siden.

Bekræft, at du gerne vil slette siden ved klik på Ja, slet siden.

Udgiv hjemmesiden.

ADVARSEL. Sletning er endelig og kan ikke genskabes!

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!