Denne artikel er også tilgængelig på:
ADVARSEL. Hjemmesiden kan ikke genskabes, hvis du fortryder!

Hvis du anvender den nye selvbetjening.

Tryk på de tre prikker ( ••• ) ud for hjemmesiden, som skal slettes, og tryk på Slet Hjemmeside.



Hvis du anvender den gamle selvbetjening.

For at slette en hjemmeside, skal du logge ind på din bruger og trykke på fanen HJEMMESIDER.

I oversigten vælger du den hjemmeside, du vil slette, og trykker på Rediger.

Tryk på ikonet med de tre streger ( ≡ ) ude i venstre side for at åbne sidemenuen.

Tryk på Mine Hjemmesider.

Du skal måske scrolle ned for at se valgmuligheden.



Dette åbner en ny fane med et overblik over alle dine hjemmesider.

Før musen hen over øverste højre hjørne på den hjemmeside som du gerne vil slette.

Her kan du slette siden på det røde ( X ).



Bekræft sletningen med et tryk på Ja tak.

Hvis du ønsker at få din bruger helt slettet: Se her.
Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!