Hvis du har aktive abonnementer på hjemmesiden, vil den ikke kunne slettes. Opsig abonnementet pr. d.d., og så kan du slette din hjemmeside, når der er gået 24 timer.

OPSIG CLASSIC PRO

Du sletter din hjemmeside under:

Administration > Slet hjemmesiden

BEMÆRK: Du skal være opmærksom på at hjemmesiden slettes permanent. Det vil sige at alle tilvalg, alt indhold og alle brugere på hjemmesiden slettes. Eventuelle pengebeløb/tilkøb refunderes ikke.

Hjalp denne artikel dig?
Annuller
Tak!