Tilføj Snippet

Med modulet Snippets kan du placere indhold forskellige steder på hjemmesiden. Du kan vælge om indholdet skal vises på alle sider, eller kun på en eller to individuelle sider på hjemmesiden.

Snippets kan med fordel bruges til søgemaskineoptimering, reklamer, flashbanner, generel info, kontaktinformationer, eller link til Facebook, Twitter m.m. på hjemmesiden.

Start med at aktivere Snippets under "Generelle indstillinger" i modulet.

Klik på "snippets" og klik på "opret".

Vælg en Snippet-type

Vælg hvor dit snippet skal vises, og angiv tekst / informationer for det pågældende snippet

Du kan også vælge kun at vise den på en enkelt side eller flere, ved at klikke på "Indsæt på udvalgte sider".

Afslut ved at klikke på "Opret".

Din snippet vil nu være indsat på de valgte sider:

Kan du ikke se dit Snippet?

Du skal først tjekke at du har aktiveret "snippets" i modulet. Det gør du under "Generelle indstillinger".

Hvis du har oprette en eller flere Snippets, skal du så sikre dig at du har valgt at den skal vises. Skal den vises på alle sider, skal der være vinget af nederst når du redigerer den pågældende snippet. Hvis den kun skal vises på en eller flere individuelle sider, skal du under "Indsæt på udvalgte sider", klikke dig ind på de ønskede sider og markere at den skal vises.

Du kan altid se, hvilke sider du har en aktiv snippet, da siden i dit sidetræ, bliver markeret.