Du kan indsætte forskellige ikoner til sociale medier, eller et ikon til email og telefon.

TIP. Du kan kun indsætte Sociale Ikoner i en sektion af typen Header eller Footer.

Klik på Tilføj Element ( + ).

Vælg Social i oversigten.

Du redigerer de sociale ikoner, ved at klikke på et af de nye ikoner, du har sat ind.

Her har du muligheden for at tilføje og fjerne forskellige sociale ikoner fra andre sociale netværk.
Du har også mulighed for at indsætte et Email-/Telefonikon, som ringer op, når man trykker på det.
Du har derudvoer mulighed for at ændre på farvelayoutet, fx hvis du gerne vil have ikonerne i sort/hvid.